Karácsonyi Videó Képeslap

A karácsony mindnyájunknak az önzetlen szeretetet jelképezi, amikor alkalom nyílik kimutatni mennyire fontosak számunkra szeretteink. Egy vállalkozás életében a tágabb családot a partnerek jelentik, ezért teljesen természetessé vált, hogy őket is köszöntjük ebben az időszakban. Általában ajándékcsomagokat küldözgetünk egymásnak, és mindenkinek lesz egy sokadik gyömölcskenyérrel, üveg borral, logózott műanyag tollal megrakott céges-logós zacskónk a végén.

Mi lenne, ha most valami mást adnál, valami különlegessel lepnéd meg a partnereidet?

Válassz Karácsonyi Videó Képeslapjaink közül! Összesen 639 minta között találhatod meg az ízlésednek leginkább megfelelőt, amiben személyesen telefonon is segítünk ha elvesznél a kínálatban de ott van segítségnek az okos szűrőnk is a választáshoz! Lehetőség van stílusra, színre, időtartamra, felbontásra válogatni, de akár 3D és 4K formátumok is rendelkezésre állnak!

Ha kiválasztottad a legjobban tetsző mintát, elküldöd nekünk a cég logóját az ünnepi üzenettel, igény szerint saját képekkel és videókkal, mi pedig megszerkesztjük a tökéletes Karácsonyi Videó Képeslapodat!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy levelezőrendszerekről visszapattanó, nagyméretű videót kellene küldözgetni mailben, hanem elkészítjük a saját landing oldaladat, ahova egy linkkel irányíthatod a címzetteket. Grátisz elkészítünk egy HTML e-mailt is, amit egyszerűen ki tudsz küldeni a listádra ügyfeleidnek hírlevélben!

Kibeszélő 7. rész – Karácsonyi Videó Képeslap

Miért jó még a Karácsonyi Videó Képeslap?

A megrendelés és az adatok rendelkezésünkre bocsátása után hamar elkészül a színes, mozgó videóüzenet, mellyel így egyszerűen és gyorsan köszöntheted partnereidet. Sokak számára fontos, hogy a hagyományos ajándékcsomagokhoz képest rendkívül környezetkímélő ez a figyelmesség. Önmagában is rendkívül kedvező árú azonban minél több partnernek juttatod el, annál kedvezőbb lesz az egy főre jutó költséged. A mai trendeknek megfelelően mindenféle közösségi média oldalon, felületen (Facebookon, Youtubeon, e-mailen, Instagramon, LinkedInen, Tiktokon) használhatod, de offline is eljuttathatod az ajándékozottak részére.

További előny, hogy az akár személyes üzenettel is ellátható videó képeslap biztosan célba talál, de új partnereket, vevőket is generálhat, innovatív, haladó üzenetet sugározva.

Szeretettel várunk Téged weboldalunkon:
https://karacsonyi-video-kepeslap.hu, vagy hívj bennünket a 06 20 944 2072 telefonszámon és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb Karácsonyi Videó Képeslapot idén karácsonyra!

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési irányelveinket ide kattintva olvashatod el (új ablakban nyílik)
Ellenőriznem kell, nem vagy-e robot!

Hozzászólások


Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Figyelemfelkeltő Facebook videó

Mitől fog a videód 5-10x több embert elérni? Hogyan lesz hatásosabb egy videós Facebook megjelenés?

Kattints ide és tudd meg!

 

Üzleti Videológia - okosságok

Szerezd meg a videológiát és legyél olyan videós a saját cégedben, aki eredményeket ér el a videóival.

Kattints ide és iratkozz fel most!

 

Videó marketing? Az mi? És miért jó választás céged számára?

Videó marketing? Az mi? És miért jó választás céged számára?

Ha valami nem unalmas, akkor az egy ütős videó, ami biztosan nem marad reakció nélkül! Ellenben írott társával, amit bizony boldogan és lelkiismeret furdalás nélkül görget tovább szinte mindenki. A felhasználók imádják, ha történik valami, főleg, ha az a termék, vagy...

Újult erővel, ősszel is! Kavarjuk fel a nyári marketing állóvizét!

Újult erővel, ősszel is! Kavarjuk fel a nyári marketing állóvizét!

Az év utolsó hónapjaira minden cég felvértezi magát! Hogy miért? Mert a nyár mindenkinél uborkaszezon. Ha nem is áll le az élet, a marketing stratégiák visszavonulót fújnak. Ezért minden vállalkozás arra számít, hogy erősen kell indítani az utolsó negyedévet. Teszik...

A tervezési módszer lépései (2. rész)

A tervezési módszer lépései (2. rész)

Lista - hogyan győzz meg valakit (vagy saját magadat)? Most, hogy megértetted a videó marketing alapjait és szükséges eszközeit, érthető módon készen állsz arra, hogy belevágj, de először is valószínűleg meg kell szerezned a főnököd jóváhagyását. Még ha nincs is...

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Legyél videológiailag tájékozott,
és iratkozz fel az Üzleti Videológia sorozatra!

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési irányelveinket ide kattintva olvashatod el (új ablakban nyílik)
Ellenőriznem kell, nem vagy-e robot!