Cégbemutató videó, hogy 2024-ben is az elsők között legyetek!

2024-04-15

Miért válasszátok az Üzleti videó Cégbemutató videóját a 2024-es marketing stratégiátok részeként?

Ahogy haladunk a digitális korban, olyan elvárásokat támaszt elénk a modern világ, hogy csak kapkodjuk a fejünket! Aki lemarad, az kimarad! Tényleg!

Mivel a vállalatoknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell az új trendekhez és technológiákhoz! Ha nem érik el célközönségüket, minden egyes reklámra költött forint repül ki az ablakon!

A 2024-es év egyértelműen azt mutatja, hogy a cégbemutató videók egyre fontosabb szerepet töltenek be a marketing területén.

Blogjainkban mostanában jobban szeretjük Nektek megmutatni azokat a fontos lépéseket és érveket, amivel meg tudunk győzni Titeket!

Íme tehát néhány ok, amiért érdemes ilyen videókat alkalmazni a vállalati kommunikációban:

Vonzóbb és emlékezetesebb tartalmat kell gyártani ahhoz, hogy érdekesek maradjatok: 

A videók sokkal vonzóbbak és emlékezetesebbek, mint a hagyományos szöveges vagy statikus tartalmak. Egyszerűen azért, mert hatást gyakorolnak! Színek, hangok, zenék, mozgó elemek, meghatározó snittek, amelyeknek hála mindenki emlékezni fog majd cégetek és vállalatotok jelenlétére, tevékenységére.

Szélesebb elérés, terjeszthető tartalom, pusztán pár kattintással:

A videók könnyen megoszthatók és terjeszthetők a digitális platformokon, így szélesebb közönséghez juthattok el velük. Az online videómegosztó platformok, mint például a YouTube és a TikTok, lehetővé teszik, hogy a videóidat világszerte megtekinthessék és megosszák másokkal. Ő látja, tetszik neki, tolja tovább! Ha már találkozott vele, szól a kollégájának, és már mutatja is a közös céges csoportokban! Vagy ha látunk egy menő céges videót, felkelti a figyelmünket, szeretnénk végignézni, hiszen végre egy cég, aki komolyan veszi magát, ad arra, hogy modern köntösbe öltöztesse azt, amit a vevők szeretnének, így a bizalom is jobban kialakul feléjük!

Hitelesebb megjelenés:

Már vissza is kanyarodunk az előző ponthoz…Egy jól elkészített cégbemutató videó segít hitelesebbé tenni a vállalatot a potenciális ügyfelek és partnerek szemében. A videók lehetőséget nyújtanak arra, hogy a vállalat személyisége és kultúrája is bemutatásra kerüljön, ami segíthet megerősíteni az emberekben a bizalmat és az azonosulást. Ha ő modern elemekhez nyúl, szán időt arra, hogy menő reklámja legyen, akkor biztosak lehetünk benne, hogy velünk kapcsolatban is kimerítő lesz az együttműködésbe vetett energiája. Mi ez, ha nem jó ómen?

Interaktív lehetőségek! Ez a kedvenc részünk! A fejlett technológiáknak köszönhetően ma már interaktív elemekkel gazdagíthatók a videók, amelyek még inkább bevonják a nézőket. Például lehetőség van a kattintható linkekre, kérdőívekre, vagy akár virtuális “túrákra” is a videókba építve. Az előbbiekből látható, hogy a cégbemutató videók rendkívül hatékony eszközök lehetnek a vállalati kommunikációtokban és marketing stratégiátokban. Azok a vállalatok, amelyek kihasználják ezeket a lehetőségeket, versenyelőnyhöz juthatnak az online térben. Jobbak lesznek, mint mások, jobban felkeltik a figyelmet és érdeklődést, mint mások, ezért hatékonyabban fognak értékesíteni is, mint mások! És hát nem ezt várjuk el a marketingünktől? Tényleg csak a videó kommunikáció lenne a kulcs? Szerintünk tényleg!

Nem hoztunk volna fel elegendő érvet? Van ott még, ahonnan ez jött! Csak néhány gondolat, hogy ne legyen ez egy unalmas blog, hiszen pont erről beszélünk! Nem kell olvasni sokat! Inkább figyeljetek, okuljatok, egyszer olvassátok el és érezni fogjátok, mi az, amin változtatni kell majd a jövőben!

Itt van tehát néhány további információ, amely segíthet még jobban megérteni a cégbemutató videók hatékonyságát a 2024-es marketing környezetben:

Mobilbarát megjelenésre optimalizálhatóak! A mobil eszközök használata egyre elterjedtebb, és a felhasználók jelentős része a telefonján keresztül böngészi az internetet és nézi a videókat. A mobilbarát cégbemutató videók készítése biztosítja, hogy a cégetek üzenete és tartalma optimálisan jelenjen meg mindenféle eszközön, így növelve a lehetséges elérési pontokat. Az emberek 75%-a már telefonon nyit meg minden internetes oldalt, ezért ez a kvázi funkció már olyan alap dolog, mint a számítógépen a kijelző! Vagy a húslevesben a répa! Vagy az i betűn a pont…szóval értitek!

SEO és keresőbarát tartalom! Ezen azért mi is ledöbbentünk egy adott ponton! A videók már nem csak a nézők számára vonzóak, hanem a keresőmotoroknak is. A megfelelően optimalizált cégbemutató videók segíthetnek cégeteknek jobb helyezést elérni a keresési eredmények között, ezáltal növelve a látogatók számát és a konverziós arányokat. Tudunk ám még ilyen kifejezéseket, mint a konverziós adatok, de szerintünk nem szakmázunk nagyon tovább!

Menjünk is tovább még egy picit!

A cégbemutató videók lehetőséget kínálnak arra, hogy személyesebb kapcsolatot építsetek ki a célközönséggel. A narráció, az emberi hang, és az arculati elemek révén a videók segítségével közvetlenebbül és közelebbről kommunikálhattok az ügyfelekkel és a potenciális üzleti partnerekkel. Mérhetőek az eredmények is, ezért nem kell találgatni a videós kampány hatékonyságát sem! Nyomon követhetitek a nézettségi adatokat, az elköltött időt, a konverziókat és más fontos mutatókat, amelyek segítenek finomhangolni a stratégiátokat és maximalizálni a hozamot. Mert hát ugye az is fontos! Legalább is nekünk igen, ha a Partnereinkről van szó! Mélyre ásunk, ha egy témát feszegetünk, hiszen a reális informálódásban hiszünk, és azok átadásában, ezért van menő blog rovatunk is!

Szummázunk tehát: A cégbemutató videók egyre inkább kiemelkedő szerepet játszanak a vállalati kommunikációban és a marketingstratégiákban. Azok a vállalatok, amelyek felismerik és kihasználják ezeket az előnyöket, versenyelőnyhöz juthatnak a digitális térben, és hatékonyan tudják elérni és megszólítani a célközönségüket.

Imádjuk ezt a mondatot, imádjuk a videó marketinget és abban bízunk, követtek majd minket Ti is az úton!

Keressetek bátran!

Még több érdekes információért és példáért kattints ide:

https://video-marketing.hu/videok-a-cege-bemutatasara/cegbemutato-video

Hozzászólások

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Videó marketing

Videók minden üzleti helyzetre!

Legújabb blogok:

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Legyen Neked is Üzleti videód!

És ezt olvastad már?