Videó marketing? Az mi? És miért jó választás céged számára?

2022-11-15

Ha valami nem unalmas, akkor az egy ütős videó, ami biztosan nem marad reakció nélkül! Ellenben írott társával, amit bizony boldogan és lelkiismeret furdalás nélkül görget tovább szinte mindenki. A felhasználók imádják, ha történik valami, főleg, ha az a termék, vagy szolgáltatás, ami érdekli őket úgy jelenik meg, hogy még élvezettel is követik azt figyelemmel. Ha ez így van és valóban jól működik, miért választanál jobb értékesítési, vagy hirdetési formát?

Górcső alá vettük, és pontokba szedtük most Neked azokat a tulajdonságokat, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni!

Miért imádják annyira a videó marketinget? No, lássuk:

  1. Olyan elérési számokat hoz, hogy öröm nézni! Vess össze egy képes elérést, annak statisztikai eredményeit, majd finoman – de tényleg finoman – illeszd hozzá a videós hirdetéseid szummáját, hogy lásd, miről is van szó! Mi meggyőző érv, ha nem ez? A megtekintők 83%-a reagál! Ezt tudjuk, hiszen megmérték! 65% kattint durván a hirdetésekre és közel 79%-a kezd is a hirdetéssel valamit! Lájkolják, kommentelik és sokak – képzeld – még igénybe is veszik szolgáltatásod, vagy vásárolják termékeid. Rengeteg Partnerünk nyilatkozott arról, hogy vevőik, ügyfeleik sokkal szívesebben néznek online videós tartalmakat, mint egyéb unalmas, kép verziót! Egyszerűen nem köti le őket!

 

  1. A videós tartalmakat imádja a Google! Egy médiacég statisztikája szerint a weboldalad 53%-kal nagyobb eséllyel landol az eredmények első helyei között, ha talál a motor egy, vagy több, vagy sok videót platformodon! Ez nem vicc, ez a szomorú (vagy boldog) igazság. A pénzt pedig mi hozza? Bizony az eredmények és a sok Vevő, aki megtalál az interneten!

Ehhez persze a videó marketing során figyelned kell a feltöltött tartalom optimalizálására is: kell egy ütős szöveg, sok kulcsszó és egy frankó videó.

  1. Leírni sokkal bonyolultabb, mint megmutatni! Képzeld csak el, mire egy terméket, vagy szolgáltatást leírsz, lemegy a nap. Vontatott, szürke és unalmas lesz! (Na jó, ez a cikk azért nem az.) Ezen idő töredéke alatt tudsz olyan videót megmutatni, ami sokkal komplexebb, sokkal eredményesebb és sokkal izgalmasabb, mint 5 db A4-es oldalnyi bla-bla, amit végig sem olvasnak, sokak nem is értik, és mikor meglátják az ömlesztett szöveget, hátsófali szívinfarktust kapnak! Készíttess inkább egy olyan anyagot, ami mellett biztosan nem alszanak el Ügyfeleid, Vevőid, Partnereid!

 

  1. Mobil! Mobil! Mobil! Mindenki mobilozik és mindenki videót néz! Youtube, TikTok, Facebook, Instagram! Egyszerűen az emberek zabálják a videókat! Láttál mostanában a metrón olyan embert, aki könyvet olvas? Bár a tény szomorú, ez van, nincs mit tenni! Alkalmazkodj hát hozzá, és add meg nekik azt, amire vágynak! Tömd tele weboldalad videókkal, hogy legyen mit nézegetni, legyen lehetőség informálódni és nem utolsó sorban elérni a fiatal közönséget! És van még egy durva igazság: a telefonról videót nézők 1,4-szer nagyobb eséllyel éreznek személyes kötődést a megtekintett márkákkal, mint az asztali gépet használók.

A videó marketing kétségkívül a legjobb értékesítési forma! Lendületet ad vállalkozásodnak és olyan modern magaslatokba emel, ami kiváló számokat hoz a hó végén!

Még több érdekes információért és példáért kattints ide:

https://video-marketing.hu

Hozzászólások

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Videó marketing

Videók minden üzleti helyzetre!

Legújabb blogok:

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Legyen Neked is Üzleti videód!

És ezt olvastad már?

Üzleti videó

Időpont: i.e 40000.Helyszín: valahol a Föld nevű bolygón. - Én csinálni legjobb bunkósbot, te venni tőlem most - Hát igen, hosszú, rögös utat tett meg a reklámszakma az elmúlt pár tízezer évben.Bár az akkori körülmények közt ez valószínűleg egy hatásos...

Húsvéti Videó Képeslap

Hamarosan itt a Húsvét! Szeretjük, várjuk és imádjuk megélni minden vidám percét!  No, de milyen Ünnep ez?  Mit ünneplünk ilyenkor és hogyan lehet belefűzni a videó marketing adta lehetőségeket? Ez az ünnepünk, ünnepi „sorozatunk” az egyik legszebb példa arra, hogy...

Új év, új lendület, új célok és még újabb eszközök!

Ugye már kipihented a karácsonyi készülődés, a családi ebédek, és az újévi mulatság fáradalmait?  Csak szépen, nyugodtan, csak most kezdődött az új év, az új lehetőségek végtelen tárházával. Azért tedd meg lassan az első lépéseket, hogy aztán az év további részében 10...