Toborzó videó

2024-04-24

Ma gondoltunk egy nagyot és szokásunkhoz híven viccesre vesszük a figurát még akkor is, ha egyébként egy nagyon komoly, céges, marketinget erősítő szakmai cikket kéne írnunk Nektek!

A Toborzó videók hatékonyságáról szeretnénk pár szót ejteni, de vicces hasonlatokkal, hogy valóban átérezzétek a helyzet súlyosságát! :))

Lesz itt akció, gasztro hasonlat és elkalauzolunk Titeket az űrbe is!

Na de kezdjünk is bele!

Ahhoz, hogy a cég toborzása ma sikeres legyen, már nem elég csak egy hagyományos álláshirdetés. Ahhoz, hogy a tehetségek sorban kiemelkedjenek a tömegből, egy új irányvonalra van szükségünk: a toborzó videókra!

Üdvözlünk Titeket a „Toborzó videók forradalmában”!

Jöhetnek a hasonlatok, csak amolyan Üzleti videósan!

Imádjátok az akciófilmeket? Na, hát ez lesz a kedvencetek! Először is, be kell mutatnunk Nektek „Akciódús Toborzás” című epizódunkat. 

A videó azonnal egy nagy robbanással indul, amikor a cég székházát egy repülő tank robbantja fel. 

A füst kiszáll, és a cég elnöke (akiről kiderül, hogy egy ex-katonatiszt) megjelenik a füstben, hatalmas fegyverekkel a kezében, és azt kiabálja: „Csatlakozz hozzánk, és légy része a csapatnak! Itt minden nap egy kaland!”

De nem csak akcióra van szükségünk! Képzeljétek el a “Vendéglátós Toborzást”! 

A cég vezetője egy szuperképességekkel rendelkező séf lesz, aki a konyhában pörög, miközben elkészíti a legfinomabb ételeket. A jelentkezőknek nem csak a cég kultúráját mutatjuk be, hanem azt is, hogy milyen kulináris élményekben lehet részük a vállalatnál.

És végül, de nem utolsó sorban, “Toborzás a világűrben“! 

A cég egy űrállomáson található, és a jelentkezőknek egy űrhajóban kell feljönniük, hogy részt vegyenek az intergalaktikus küldetésekben. Az elnök egy űrruhában beszél a jelentkezőkhöz a Föld túlélésének fontosságáról, miközben a háttérben egy csillagok között repkedő űrhajó látható.

Nos, úgy tűnik, hogy a toborzási videóknak nincs határa! Talán a jövőben minden cég egyedi és kreatív módokon fogja bemutatni magát, és az új munkavállalók megnyerése ezen az új és izgalmas úton fog haladni. Ha nem is ennyire szürreális képekkel, biztosan modern, dinamikus és figyelmet felkeltő módon, ahogy azt mi is tesszük nap, mint nap, az Üzleti videónál, Partnereink számára!

Ha ezeket a vicces sorokat magatok elé képzeltétek, jöhet pár letisztult szakmai tény, mellyel picit komolyabb vizekre evezünk!

A cég toborzása és toborzó videók készítése ma kulcsfontosságú! És, hogy milyen is egy jó videó? A szokásos pontok következnek az átláthatóságot segítve!

Muszáj néha szakmázni is, a törvényszerűségek pedig mindig ugyanazok:

  1. Munkaerő-piaci verseny:

A verseny intenzívvé vált, és a cégeknek ki kell emelkedniük a tömegből, hogy vonzóak legyenek a potenciális álláskeresők számára.

  1. Vizuális és interaktív tartalom: 

A videók képesek élvezetesebbé tenni a céges kultúrát és értékeket, és lehetővé teszik a jelentkezők számára, hogy jobban megismerjék a vállalatot. Ezt a mondatot már sokszor írtuk, de nem győzzük hangsúlyozni.

  1. Közvetlen kommunikáció: 

A videók lehetőséget nyújtanak arra, hogy a cégvezetők és alkalmazottak közvetlenül szóljanak a jelentkezőkhöz, ami személyessé és hitelessé teszi az üzenetet. Nyilván.

  1. Társadalmi média és elérés: 

A videók könnyen megoszthatók a különböző közösségi média platformokon, és nagyobb elérési lehetőséget biztosítanak a cégeknek.

  1. Költséghatékonyság:

A digitalizáció és az online platformok elterjedése lehetővé teszi a videók viszonylag alacsony költséggel történő előállítását és terjesztését, miközben hatáskeltők. Fontos az online kassza “kövérsége”!

Summa-summarum….a videók kellenek, a Toborzó videók is, mi pedig még jobban, hogy el is készüljön!

Ha kérdésetek van, ne habozzatok feltenni azokat!

Még több érdekes információért és példáért kattints ide:

https://video-marketing.hu/videok-a-cege-bemutatasara/toborzo-video

Hozzászólások

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Videó marketing

Videók minden üzleti helyzetre!

Legújabb blogok:

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Legyen Neked is Üzleti videód!

És ezt olvastad már?

Cégbemutató videó, hogy 2024-ben is az elsők között legyetek!

Cégbemutató videó, hogy 2024-ben is az elsők között legyetek!

Miért válasszátok az Üzleti videó Cégbemutató videóját a 2024-es marketing stratégiátok részeként? Ahogy haladunk a digitális korban, olyan elvárásokat támaszt elénk a modern világ, hogy csak kapkodjuk a fejünket! Aki lemarad, az kimarad! Tényleg! Mivel a...