Logó animációs videó, avagy a 2D korszaka lezárult?

2024-04-30

3D logó animáció

Friss hírrel érkezünk ebben a blogban, nem mintha nem tudnátok Ti is, merre tart a világ marketing fronton! 🙂

Évek óta egy új divat hódít, amit mi is nagyon szeretünk és persze nem vagyunk restek alkalmazni és előállítani sem: 3D logó animáció!

Ennek a grafikai forradalomnak köszönhetően búcsút inthetünk a sík logóknak, és üdvözölhetünk egy új korszakot!

Megváltás ez, higgyétek el, hiszen olyan dinamika jellemzi, ami kevés megjelenési formát! 

Ahogy a technológia folyamatosan fejlődik, úgy kell a vállalatoknak is lépést tartaniuk a trendekkel – szó szerint!

És nem csak a vállalatoknak, nekünk, videógyártó cégeknek is kutya kötelességünk figyelni a trendeket és alkalmazkodni hozzájuk!

Hiszen ha a profizmust és a váltást várjuk Ügyfeleinktől, mi hogyan maradhatnánk ki?

Nem lesz ez egy “litánia” cikk, mert azt is tudjuk, hogy nincs idő sokat olvasni, mégis a tartalmat illetően mindent átadunk Nektek, amit tudni érdemes!

Üzleti videósan, lazán, viccesen…és ahogy a mai fiatalok mondanák…full komolyan! :))

No, de nézzük is a tényeket!

Egy friss kutatás eredményei szerint az emberek 85%-a sokkal könnyebben emlékszik egy vállalat logójára, ha az animációval párosul, mint a hagyományos, statikus verziók esetében. 

„Végre a logónk is életre kel! Ez olyan, mintha a vállalatunk egy kis saját mozikat kapna!” – lelkesedett egy vezérigazgató.

Egy vezérigazgató, aki minden jel szerint nyit a fejlesztésekre és el is várja azt mindenkitől!

De hogyan is alkalmazzák majd ezt a trendet a cégek? 

Néhányan már óriási lépéseket tettek előre: „A terveink közt szerepel, hogy a logónk egy animált szuperhős karakterré válik, és együtt harcol a rossz minőségű termékek ellen!” – avatta be a részletekbe egy marketing igazgató.

Ha pedig egy marketing igi így vélekedik, biztosra vehetitek, nem bolhapiacon vette a diplomáját!

De említést kell tennünk az alapokról is, miszerint a grafikai elemek modernizálása pont olyan fontos, mint új bútorokat venni az ügyféltérbe, hogy a Partnerek azt érzékeljék, a legjobb helyen járnak!

Most olyan tények következnek, amiket szegről-végről mindig megemlítünk, mert marketing törvényeket rejtenek:

A grafikai elemek modernizálása és fejlesztése elengedhetetlen a vállalatok és márkák számára ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani a gyorsan változó digitális világgal. 

Az első benyomás – amire csak egyszer van lehetőséged – ma már nem csak az élő találkozásoknál számít, hanem egyre inkább online jelenlétünkön keresztül is formálódik. Ezért fontos, hogy grafikai megjelenésünk modern és vonzó legyen, hova tovább összhangban legyen az aktuális trendekkel.

Az új grafikai elemek bevezetése lehetőséget ad a cégek és márkák (nem a németre gondolunk 🙂 ) számára arra, hogy megmutassák az innovációt és a kreativitást, valamint elismerést szerezzenek a versenytársaikkal szemben. 

Az átgondolt és modern dizájn segíthet abban, hogy a vállalatok frissnek és időszerűnek tűnjenek az ügyfelek és a piac szemében. És mi a köztes cél, ha nem ez?

Emellett a modern grafikai elemek alkalmazása javíthatja a márkahűséget és az ügyfélélményt. Egy jól megtervezett és kivitelezett grafikai identitás megerősíti a márkát és segít abban, hogy az ügyfelek könnyebben azonosítsák. Ezáltal hűségesebb ügyfélbázist és magasabb konverziós arányt érhetünk el.

Száz szónak is egy a vége – vagy egy szónak is száz? – logót animálni pont akkora szükség, mint brief-et készíteni a marketing részlegen!

Szóval ne várjatok tovább, emeljetek telefont és készíttessetek az Üzleti videó csapatával 3D logó animációt!

Még több érdekes információért és példáért kattints ide:

https://video-marketing.hu/videok-a-cege-bemutatasara/logo-animacio/

Hozzászólások

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Videó marketing

Videók minden üzleti helyzetre!

Legújabb blogok:

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Legyen Neked is Üzleti videód!

És ezt olvastad már?

Toborzó videó

Toborzó videó

Ma gondoltunk egy nagyot és szokásunkhoz híven viccesre vesszük a figurát még akkor is, ha egyébként egy nagyon komoly, céges, marketinget erősítő szakmai cikket kéne írnunk Nektek! A Toborzó videók hatékonyságáról szeretnénk pár szót ejteni, de vicces hasonlatokkal,...

Cégbemutató videó, hogy 2024-ben is az elsők között legyetek!

Cégbemutató videó, hogy 2024-ben is az elsők között legyetek!

Miért válasszátok az Üzleti videó Cégbemutató videóját a 2024-es marketing stratégiátok részeként? Ahogy haladunk a digitális korban, olyan elvárásokat támaszt elénk a modern világ, hogy csak kapkodjuk a fejünket! Aki lemarad, az kimarad! Tényleg! Mivel a...