Hirdess jól! A felhívás, ami egyszerűnek hangzik, de korántsem az!

2024-03-07

A Videó marketing egyik oszlopos tagja, melyet ebben a blogban megpróbálunk atomjaira szedni

Hogy milyen egy jó videós hirdetés? Azon túlmenően, hogy elengedhetetlen a konverzió növeléséhez, annyira trendi, mint Azariah… csak éppen egy egészen más területen! Szeretünk vicceskedni, ezt jól tudjátok, de most kicsit objektívebb és szakmaibb vizekre evezünk!

Kezdjük is el:
A digitális korban a videó marketing kirobbanó népszerűségnek örvend, és azok a vállalkozások, akik kihasználják a hatékony hirdetési videók erejét, gyakran tapasztalnak emelkedő konverziókat. De mi is a szerves lényeg, ha hatékony hirdetési videókat szeretnénk?
A videók valóban elősegítik a videó marketing hirdetéseink hatékonyságát?
Véleményünk szerint valóban rendkívül hatékonyak a digitális marketing területén. Az interaktív és látványos jellegük lehetővé teszi, hogy erőteljesen kommunikáljanak és megmozgassák a nézőket. Azok a vállalkozások, amelyek kihasználják a videó hirdetések előnyeit, gyakran tapasztalják a jobb elköteleződést és a magasabb bevételt is. Azonban fontos az is, hogy a videókat jól tervezzük és célzottan alkalmazzuk a megfelelő közönség számára.

Ehhez profi segítségre van szükségünk, hiszen ez a szakma nem áll meg annyiban, hogy van egy menő kameránk!
Szakértelem, tapasztalat és a hirdetési előnyök, praktikák teljes körű ismerete!

Az első és legfontosabb, amit a bevételszerzést segítő videóknál priorizálunk, az első figyelemfelkeltő pillanatok esszenciája!

A sikeres hirdetés videóknak azonnal le kell kötniük a néző figyelmét. Izgalmas részleteket, vagy problémákat kell feltárniuk, majd meg kell mutatniuk, hogyan kínálja a termék, vagy szolgáltatás a megoldást. Mondhatnánk, hogy ennyire egyszerű az első benyomás…..de…..na jó, ennyire egyszerű!

A második legfontosabb állomás a megfelelő tartalom és relevancia! E kettő nélkül olyan lesz a videótok, mint a tojásos nokedli saláta nélkül! Uncsi és semmitmondó!

Különösen fontos, hogy a videó tartalma beszédes legyen a célközönségünk számára. Meg kell ismernünk a vásárlóinkat, és hangsúlyoznunk kell a termék, vagy szolgáltatás előnyeit, amelyek éppen rájuk vonatkoznak. Olyan kis kapcsolat ez, ami törvényszerű! Nem ismerjük vásárlóinkat, de mégis valahogy “beléjük kell bújni” hogy az igényeket felmérjük! Ha ez nincs meg, nincs célcsoport és a hirdetési stratégia is dugába dől!

Rövid, tömör, ütős, de lényegre törő! Ezt a mondatot szinte mindenhol olvashatjátok tőlünk, de ez csak azért van, mert a hosszú videókat senki sem szereti! Főleg, ha az egy hirdetés, hiszen az emberek csak pörgetnek és pörgetnek, kevés tartalom rántja be őket! Ezért nincs idő totojázni!

Az emberek figyelme ma már rövid, ezért a hirdetési videóknak is kurtának kell lenni. Pár short form anyag, pár jó hangeffekt, szín és dinamika, és már ott is ácsorog az online kasszátoknál!

Húzzuk a mondandót rövidre, hogy a nézők ne veszítsék el az érdeklődésüket.

Mi, az Üzleti videónál megjegyezhető grafikákat és design-elemeket használunk, amelyek kiemelik a termék, vagy szolgáltatás fő jellemzőit. Az emlékezetes vizuális elemek segíthetnek a márka hosszú távú megjegyzésében. Beég, bent ragad, megveszi és visszatér! Ha nem szeretnétek olyan “körzeti tévés” statikus, uncsi elemeket, ne kezdjetek el fotózni és canvában megváltani a világot! Szeretünk Titeket, higgyétek el, de tuti bukás a vége! Nem olyan! Nem akkora! Nem szakmai! Homályos lesz, vagy remeg, stabilizátor ide, vagy oda! Az emberek kiszúrják, ha gagyik vagytok!

Amikor megvan a lendület, felmértük a hirdetési lehetőségeinket és pazar tartalmaink vannak, a videó végére összpontosítunk! Az utolsó másodpercek olyanok, mint az elsők! Megmaradnak! Ezért nem szabad félvállról venni! Minden sikeres hirdetési videó végén egyértelmű hívásra van szükség. Megkérjük tehát az internet népét, hogy látogassanak el a weboldalunkra, regisztráljanak, vagy vásároljanak meg valamit! Ilyen és ehhez hasonló utasításokra van szükség!

És a végén jön a fekete leves! Nem elég, hogy felkerestetek minket! Nem elég, hogy megállapodtunk! És az sem, hogy egy potenciálisan gyümölcsöző együttműködésre kezet adtunk!

Ha megvan a fancy videó, felhasználtátok, ahol csak lehetett, az utolsó lépcsőfok az elemzések megtekintése, tanulmányozása, hogy pontosan tudjátok, máskor mit kell csinálni! Ahogy ebben a blogban is jól látható, mi mindig a részletekben keressük a megoldást! Nem megy máshogy! Hiszen ebből áll össze az Egész!

A videó marketing hirdéseink sikerének kulcsa a kreativitás és az empatikus megközelítés. Ismerjük meg a közönségünket, és hozzunk létre olyan videókat, amelyek nemcsak megragadják a figyelmüket, hanem valódi értéket is nyújtanak számukra.

A Hirdetési videóitok bevételeitek legnagyobb részét képezik, ezért nem szabad az időt és a pénzt sem sajnálni akkor, ha a profitotokról van szó!

Keressetek minket, ha ezt elolvastátok és úgy érzitek, jöhet az a segítő jobb!

Még több érdekes információért és példáért kattints ide:

https://video-marketing.hu/bevetelszerzest-segito-videok/

Hozzászólások

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Videó marketing

Videók minden üzleti helyzetre!

Legújabb blogok:

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Legyen Neked is Üzleti videód!

És ezt olvastad már?

Cégbemutató videó, hogy 2024-ben is az elsők között legyetek!

Cégbemutató videó, hogy 2024-ben is az elsők között legyetek!

Miért válasszátok az Üzleti videó Cégbemutató videóját a 2024-es marketing stratégiátok részeként? Ahogy haladunk a digitális korban, olyan elvárásokat támaszt elénk a modern világ, hogy csak kapkodjuk a fejünket! Aki lemarad, az kimarad! Tényleg! Mivel a...