Legyen üzleti videód!

Egy híján dupla 20!

2019-et írunk – ma már NEM KÉRDÉS, hogy kell-e üzleti videó a cégednek! A kérdés az: MILYEN legyen a következő?

Megtérül

Jobb elérés, könnyebb megértés, gyorsabb kommunikáció – ezek jellemzik a videózást ma. Vágj bele most!

Segítséget adunk!

Sokat láttunk a témában – tudjuk, hogy segítségre lehet szükséged: cél tartalom vagy technika. dolgában. Adjuk!

Akár 18.000 forintnyi kupont beszámítunk!

Akár az összes kuponodat beválthatod nálunk, de a megrendelt szolgáltatás (videókészítés) végösszegének 10%-ában!

Legyen üzleti videód!

Hamar készen lesz – akár néhány nap az egész! Lehet animált. Lehet élőszereplős (szerepelhetsz Te vagy egy színész). Lehet vegyes. A célja világos lesz – lehet figyelemfelkeltő, magyarázó, bemutató, vagy sales. Ezekre mind jó! Olvass tovább és kiderül: miért éri meg!

NYERJ 55.000+áfa értékű üzleti videót!

Ha a 2019. január 31-én (a Fesztivál napján), ezen az oldalon kérsz egy kötelezettségmentes árajánlatot videókészítésre – és elfogadod, hogy küldjünk Neked videós híreket, okosságokat, akkor esélyed lehet a Fesztivál nyereményre: egy 55.000 forint + áfa értékű üzleti videóra!

Ezért legyen üzleti videód!

 

A videókészítés folyamata

Beszélgetéssel kezdjük! Segítünk Neked abban – ha nem világosak a céljaid – hogy megtaláljuk a hozzád illő mondanivalót és formát.

Lépésről lépésre vezetünk!

Ne azon gondolkodj: animált vagy élőszereplős legyen-e. Majd kiderül, ha itt az ideje! Gondold át: mi a célod! Eladni akarsz? Időt akarsz spórolni? Bemutatnád egy esemény hangulatát? Megismertetnéd a márkád? Bármelyik lehet! Mindegyikre van tapasztalatunk – tudunk mutatni megvalósult projekteket. Neked semmi más dolgod nincs, csak megadni a szükséges információt és a megbeszélt mértékig jelen lenni a folyamatban!

Alkalmas vagy üzleti videóra?

Igen. A cégednek hasznos eszköz. Jó lesz! Tedd bele a szükséges infókat. Legyél 21. századi vállalkozó – használd ki ezt az eszközt.

De biztosan kell nekem üzleti videó?

Egyszemélyes vállalkozástól a nagyon nagy multikig mindenkinek dolgoztunk. Ha van információ, amit szeretnél könnyen átadni, akkor videózz. Ha van termék, amit megmutathatsz használat közben. Ha átadnád, hogy benned van a szakmai tudás. Ha szeretnéd, hogy a vevőid eligazodjanak. Ha szükséged van arra, hogy észre vegyenek. Ha adnál. Ha szórakoztatnál.. A videó szabadságot ad – önkifejezést a cégednek.

Hol érdemes forgatni?

Szinte bárhol. Mi bármilyen környezetre fel tudunk készülni a barlang mélyétől, a saját kis green stúdiónkon át a Te irodádig. Ezt Veled együtt fogjuk eldönteni: az alapján, hogy a videódhoz mi az optimális.

A Te cégedről fog szólni!

Bármi is van a fejedben – a videó, amit készítünk pozitív lesz! Jó képet mutat a cégedről. Jó színben tüntet fel Téged! Segít a bizalom építésben. Jobban meg fognak érteni az érdeklődőid. A vevőid úgy érzik majd: jobban ismernek. Többet fogsz eladni, mert a videód segítségével könnyebb és hatékonyabb lesz az online értékesítésed!

De biztos drága!

Nem, nem drága! Egy egyszerű videó elkészítése 15-20 ezer forinttól elérhető, természetesen az árat a megvalósítandó feladat határozza meg.

Jó befektetés!

Ha egy videóba fekteted a pénzed, akkor az sokszorosan térül meg. Ismerünk olyan vállalkozót, akinek egyetlen videó sorozat milliárdos nagyságrendű bevételt hozott. A statisztikák szerint átlagosan 15%-al magasabb az elköteleződése egy látogatónak, aki megnézi a videódat a weblapodon.

Megcsinálnám magamnak

Helyes! Támogatjuk ezt is – sőt, arra is van lehetőség, hogy az általad felvett videót mi utómunkázzuk. Erre is kérhetsz ajánlatot.

Ez a legjobb menetrend!

Kérj ajánlatot – ebben írd meg: mit is szeretnél pontosan. Mi megmondjuk, hogy a vágyad megvalósítása mennyibe kerül! Ha ez egyezik az elképzeléseddel, továbblépünk.

Ki mondja, hogy legyen üzleti videód?

Vajda László vagyok, az Üzleti videó megalapítója, a Tanácsadó TV megálmodója, jelenleg Üzleti Videológus.

Számomra a videózás hit szintű (=ideológiai) kérdés. Rengeteg kreatív megtervezésében, kivitelezésében vettem részt az elmúlt 26 évben.

A „Legyen Üzleti videód!” projekt segítségével azt a küldetést valósítjuk meg, hogy a hazai videómarketing kultúra fejlesztésével még elterjedtebbé tegyük a videók használatát a cégek életében, emeljük azok színvonalát és kézzelfogható pénzügyi és bizalmi hasznot hozzunk Neked.

Ki mondja, hogy legyen üzleti videód?

Vajda László vagyok, az Üzleti videó megalapítója, a Tanácsadó TV megálmodója, jelenleg Üzleti Videológus.

Számomra a videózás hit szintű (=ideológiai) kérdés. Rengeteg kreatív megtervezésében, kivitelezésében vettem részt az elmúlt 26 évben.

A „Legyen Üzleti videód!” projekt segítségével azt a küldetést valósítjuk meg, hogy a hazai videómarketing kultúra fejlesztésével még elterjedtebbé tegyük a videók használatát a cégek életében, emeljük azok színvonalát és kézzelfogható pénzügyi és bizalmi hasznot hozzunk Neked.

Milyen legyen az üzleti videód?

A célodtól és a rászánható erőforrásoktól függ, hogy milyen üzleti videót érdemes készíteni számodra. Összeszedtük a leggyakoribb videófajtákat, ami hasznos lehet számodra. Bátran kérj kötelezettségmentes ajánlatot akkor is, ha még nem tudod pontosan, melyikre van szükséged – segítünk eldönteni!

A számodra érdekes téma nevére kattintva bővebb információt szerezhetsz, mintákat találsz!

(A videókat érdemes teljes képernyőn nézned.)

Cégbemutató
30 vagy több másodperces, a cégedről szól. Annak: küldetéséről, történetéről, felépítéséről. Általános bemutatása a cégednek. Alkalmas: weboldalra, közösségi megjelenésre.
Eseménybemutató

Néhány perces általában. Alkalmas arra, hogy az eseményed hangulatát átadja. Boltmegnyitó, konferencia, valamilyen nyilvános esemény kapcsán javasoljuk.

Alkalmas: weboldalra, közösségi megjelenésre.

Céges alkalomra

Köszöntő vagy beszámoló (pl: Boldog Karácsonyt! vagy Elértük a 100.000. vevőt) esetén alkalmas, jellemzően animáció.

Videós tanácsadás

Ha magadnak készítesz videót, de szükséged van technikai vagy tartalmi tanácsadásra, akkor ebben is segítünk.

Termékbemutató

30 vagy több másodperces, egy konkrét termékedről vagy szolgáltatásodról szól. Annak előnyeiről, használatáról, a vásárlás menetéről.

Alkalmas: weboldalra, közösségi megjelenésre, webáruházba

 

Figyelemfelkeltő videók

5-30 másodperces. Lehet animált vagy élőszereplős. Célja, hogy egy kampányt erősítsen (látogatót, vevőt vigyen a weboldaladra).

Alkalmas: Facebook / Youtube hirdetésekhez

VLOG

Videós blogolás. Több (5-10, vagy még több), egyenként pár perces videókból álló sorozat, ahol egy bizonyos témát mutatsz be, gyakran ismételt kérdésekre felelsz.. stb.

Csak utómunka

Magadnak készítetted a videódat, de szeretnéd, ha jobban nézne ki – feldobnád animált elemekkel? Megfelelő minőségű nyersanyag esetén ebben is segítünk (az első lépés az lesz, hogy megnézzük a nyersanyagod és megmondjuk tudunk-e segíteni).

És még számos más lehetőség
A teljesség igénye nélkül:
  • imagefilm (pályázathoz, kampánycéllal)
  • referencia videó (az ügyfeleid mondják el a véleményüket)
  • helyszínvideó (pl: iroda, ingatlan, gyár bemutatása)
  • történet videó (kitalált vagy valós történet bemutatása)
  • videó – szinte bármiről, cégeknek – kérj ajánlatot és írd le, mire keresel megoldást!
Oktató videó
Néhány perces általában. Konkrét tudást adsz át, vagy valaminek a használatát mutatja be. Lehet komplett online, videó tanfolyam is. Lehet rövid okosság, hasznosság. Alkalmas: weboldalra (csalinak), online tanfolyamhoz (maga a termék), bizalomépítésre a csatornáidon.
Gerilla / vírus videók

Vicces, különleges, sokkoló videó, aminek célja, hogy sokan megosszák. Célja, hogy terjedjen. Ha van – szerinted – jó gerilla ötleted, akkor javasoljuk.

 

Reklámfilm

TV, vagy online megjelenéshez kreatív reklám videó. Általában 10-30 másodperc hosszú.

Videó terjesztés

Kész a videód és szeretnéd ha sok emberhez eljutna. Segítünk benne, ha szeretnéd – bárkivel is csináltattad a videódat!

Ajánlatkérés

Minden kötelezettségtől mentes. Csak kitöltöd ezt az űrlapot és egyeztetünk. Az igényelt videódat akkor készítjük el, ha megrendeled az ajánlat alapján a szolgáltatást.

Csak számok, pl: 06209442072
Célja? Formája? Minden, ami hasznos lehet...