Az Esemény, amiről mindenki beszél, avagy az Esemény-összefoglaló videók titka

2024-08-12

Üdvözlünk a modern marketing csodaországában, ahol egyetlen varázspálca legyintésre bármilyen esemény újra és újra életre kel. 

Hogy mi ez a varázslat? 

Természetesen az Esemény-összefoglaló videó! 

Dőlj hátra, és engedd meg, hogy elmeséljük, miért is érdemes befektetni ezekbe a fantasztikus videókba, és miért bánhatod, ha legközelebb kihagysz egy ilyen eseményt és egy gyümölcsöző együttműködést velünk!

Mi is az az Esemény-összefoglaló videó?

Képzeld el, hogy egy fantasztikus eseményen vagy: előadások, workshopok, izgalmas bemutatók, inspiráló beszédek – minden, ami egy élvezetes naphoz kell.

Most képzeld el, hogy mindezeket a pillanatokat egy profi csapat összefoglalja egy dinamikus, lélegzetelállító videóban. Na, pont ezt nyújtja egy Esemény-összefoglaló videó!

Tudod, az emberek szeretnek dicsekedni. Ilyen egyszerű. És mi jobb módja van ennek, mint egy fantasztikus videó, ami bemutatja, milyen elképesztő volt az együtt töltött szakmai idő?

Egy jól megvágott videó, ami a legjobb pillanatokat, a leginspirálóbb beszédeket és a legizgalmasabb történéseket mutatja be, garantáltan felkelti a nézők érdeklődését.

És te? Csak vakarod a fejed, hogy miért is nem voltál ott. Bánod, hogy kimaradtál, pedig ez egy igazi újítás a marketing világában! És Te nem voltál ott!

Nos, egy Esemény videónak pont ez a lényege! Ennek az érzésnek az elültetése, hogy azt érezzék a vásárlók, egy szuper dolog ment el mellettük!

Na jó, nem szeretünk kárörvendeni, de lássuk be, csak így tudjuk felkapcsolni a villanyt!

Minden blogunkban érvelünk és megmutatjuk Neked, miből is áll ez a szuper marketing eszköz, így most sem teszünk másképp!

Szóval íme a részletek és azok a paraméterek, amivel mi, az Üzleti videónál rendelkezésre állunk.

Hogyan készül egy ilyen videó?

  1. Előadások, ahogy még nem láttad: Az Esemény-összefoglaló videó tartalmazza a legjobb részeket az előadásokból. A fontos, izgalmas és néha humoros pillanatok mind belekerülnek, így azok is megkapják a lényeget, akik nem tudtak részt venni.
  2. Vágóképek a közönségről: Miért jó ez? Mert a közönség reakciói élettel telítik a videót. Ahogy mosolyognak, tapsolnak, bólogatnak – mindez hozzáad egy emberi, érzelmi réteget a videóhoz. És valljuk be, ki ne szeretné látni, ahogy mindenki elámul egy szuper előadástól?
  3. Ajánlások és vélemények: Az esemény résztvevőinek visszajelzései aranyat érnek. Ha valaki elmondja, hogy mennyire élvezte az előadást, vagy mennyire hasznosnak találta a tréninget, az sokkal hitelesebb, mint bármi más. Az emberek hallani akarják a többi ember véleményét, mert ez megerősíti bennük, hogy érdemes volt ott lenni – vagy éppen, hogy legközelebb semmiképp se hagyják ki.

Miért éri meg ez Neked?

Az Esemény-összefoglaló videók több szempontból is nyerők:

– Marketingeszköz: Egy jól megkomponált videó nagyszerű marketing eszköz. Megoszthatod a közösségi médiában, elküldheted e-mailben, vagy felteheted a weboldaladra, socal média felületeidre. Bárhol is teszed közzé, garantáltan felkelti a figyelmet.

– Emlékeztető: Azok számára, akik részt vettek az eseményen, a videó egy nagyszerű emlékeztető. Visszanézhetik, újra átélhetik a pillanatokat, és emlékezni fognak rá, hogy milyen jó volt ott lenni.

– FOMO (Fear Of Missing Out): Azok számára, akik kihagyták, a videó növeli a FOMO-t, azaz a kimaradás félelmét. Ha látják, milyen fantasztikus volt az esemény, nagyobb valószínűséggel csatlakoznak legközelebb.

Szóval, kedves Üzleti videó követő, ha legközelebb meghívót kapsz egy izgalmas konferenciára, tréningre vagy kiállításra, ne habozz! Az Esemény-összefoglaló videó biztosan fantasztikus lesz, de semmi sem helyettesíti az élőben átélt élményt. És ha mégis lemaradsz, ne aggódj – csak nézd meg a videót, és élvezd a show-t!

Ha tovább bátorkodnál a témában, lehetsz elégedett partnerünk is, hogy ne csak a résztvevője legyél egy ilyen alkalomnak, hanem aktív használója, felhasználója is!

Velünk, egy szuper együttműködésben!

Most pedig, irány a kamera elé, és készítsük el a következő nagy dobást!

Még több érdekes információért és példáért kattints ide:

https://video-marketing.hu/videok-a-termek-vagy-szolgaltatas-bemutatasara/esemeny-osszefoglalo-video

Hozzászólások

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Videó marketing

Videók minden üzleti helyzetre!

Legújabb blogok:

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Legyen Neked is Üzleti videód!

És ezt olvastad már?

Az Üzleti videó és a Termékbemutatók! Olyan ez, mint egy jó házasság!

Az Üzleti videó és a Termékbemutatók! Olyan ez, mint egy jó házasság!

Ahogy egyre inkább digitalizálódik a világ, és az emberek egyre kevesebb időt töltenek a hagyományos hirdetéseket nézegetve, az üzleti videók váltak a cégek új sztárjává.  Miért?  Mert a termékbemutató videók olyanok, mint a Tinder a marketing világában - ha jól...

Hogy számít-e a Vevők véleménye? Mi számít, ha nem az?

Hogy számít-e a Vevők véleménye? Mi számít, ha nem az?

A vevővélemény videók ereje: a vállalatok kulcsa a meggyőzésben és az ügyfélkapcsolatokban! A vállalatoknak soha nem volt olyan fontos a vevőkkel való kapcsolattartás és az ügyfél elégedettség fenntartása, mint napjainkban. Az egyre növekvő verseny és az online...