Az Üzleti videó és a Termékbemutatók! Olyan ez, mint egy jó házasság!

2024-05-27

Ahogy egyre inkább digitalizálódik a világ, és az emberek egyre kevesebb időt töltenek a hagyományos hirdetéseket nézegetve, az üzleti videók váltak a cégek új sztárjává. 

Miért? 

Mert a termékbemutató videók olyanok, mint a Tinder a marketing világában – ha jól csináljátok, akkor garantáltan kapcsolatok születnek!

Először is, hadd mutassuk be Nektek az Üzleti Videót, mint a modern marketing Shakespeare-jét.

Ahelyett, hogy unalmas szöveges anyagokkal próbálnátok elcsípni a vásárlóitok figyelmét, egy jól elkészített videó olyan, mint egy kiváló előadás – leköt és inspirál.

És ha ezt még egy kis humorral is fűszerezzük, akkor garantált a siker!

Fontos kérdés itt az is, hogy mi a termékbemutató funkciója amellett, hogy hatékony.

A Termékbemutató videó az a különleges eszköz, amely segít eladni egy terméket úgy, hogy közben sokszor az emberek úgy érzik, mintha épp a legviccesebb stand-up előadást látnák, csak épp egy konyhai robotgép, vagy egy új cipő van a színpadon.

Nem csak beszéltek róla és elmondjátok, milyen szuper, hanem ezzel egyidőben egy vizuális impulzussal is megajándékozzátok az érdeklődőket!

Ha van a tévében egy Teleshop adás, az ember egyszerűen a képernyőre ragad! Igen, Ti is! Nem csak a Nagyi, nem csak a szomszéd kismama, hanem bizony minden olyan fogyasztó, akinek addig esze ágában sem volt ilyet nézni!

Ez azért van, mert van ezekben a videókban egy megfoghatatlan mágnes, ami úgy vonz minket valamiért, mint a két ellentétes pólus egymást!

Nincs mit tenni, nézzük! A tévében, a neten, a közösségi oldalakon és valahogy elhisszük, hogy tényleg jó!

Ez a varázsa!

De vajon mi a valós funkciója?

A funkciójuk egyszerű, mint az alapvető matek: először megmutatjátok, hogy a termék mire képes, aztán elmondjátok, miért jobb, mint egy másik hasonló termék, és végül megmutatjátok, hogy hogyan rendelhetik meg az emberek!

Figyeljétek meg, hogy az egyenlet végén mindig jó eredmény lesz!

Most pedig térjünk át a Termékbemutató videókra, kicsit részletesebben…

Ezek azok a csodálatos alkotások, amik bemutatják a terméketeket, mintha csak egy jótündér lenne, és minden problémát megoldana az életetekben.

Persze, nem mindenkinek van idő új terméket kipróbálni minden nap, de egy vicces és informatív bemutató segít abban, hogy a vásárlóitok szinte már érezhessék, milyen lenne használni a terméketeket.

Nézzük most ezt vizuálban.

Képzeljetek el egy olyan világot, ahol az Üzleti videó és a Termékbemutatók találkoznak! Ez olyan, mintha a Netflix összeházasodna a HSN-nel (Home Shopping Network), csak sokkal viccesebb lenne!

Nem is túlzunk, ha azt mondjuk, olyan menő reklámfilmeket és termékbemutató videókat lehet gyártani ma már Magyarországon is, hogy bátran a legmenőbb reklámfilmek mellé állhatnak szerte a világon.

Mi is azon dolgozunk minden nap, hogy a munkafolyamatokat és azok profizmusát az egekbe emeljük és minden videónk után jöjjön a woow hatás!

Végezetül jöhet a mindenkori meggyőző mondat.

Ha úgy gondoljátok, hogy nem akartok lemaradni a marketing trendekről, akkor az Üzleti video és a Termékbemutatók tökéletes párosítását kell választanotok!

Mert ha a cél az, hogy a vásárlóitokat lekössétek, megnevettessétek és meggyőzzétek a termékeitek minőségét illetően, akkor ez a kettős garantáltan beindítja a marketing stratégiátokat. 

Szóval, induljon a videókészítés – a sikeres üzleti romantika csak egy kattintásra van tőletek!

Még több érdekes információért és példáért kattints ide:

https://video-marketing.hu/videok-a-termek-vagy-szolgaltatas-bemutatasara/termekbemutato-video/

Hozzászólások

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Videó marketing

Videók minden üzleti helyzetre!

Legújabb blogok:

Üzleti Facebookológia – Kövess!

Helló, kedves cégben utazó!

Te most éppen az Üzleti Videológia blogját olvasod (vagy vlogját nézed). Célunk: hasznos, érdekes tartalmakkal ellátni Téged az üzleti videózás világából.

Ne elégedj meg ennyivel! Iratkozz fel most az Üzleti Videológia sorozatra, ahol különleges tippeket és az új bejegyzésekről értesítőt is kapsz a jövőben (amíg vissza nem vonod feliratkozásod).

Kattints ide és ismerd meg az Üzleti Videológiát jobban!

Legyen Neked is Üzleti videód!

És ezt olvastad már?