Vajda László Osztja Gondolatait – lehetne akár ez is a VLOG szócska rövidítése, de nem ez, mert Lacitól távol áll, hogy csak úgy ossza az észt! A videó készítéséhez is cselhez folyamodtunk, ugyanis először nem volt teljesen biztos abban, hogy ami most történik vele, az valóban megtörténik – vagy mi. De végül kötélnek állt és válaszolt a kérdésekre, bele a kamerába, így el tudott készülni a Videológia Light első évada, az Odamontott Gondolatok…

Legújabb videósorozatunkban csapatunk fő-Videológusa kemény és gyakori kérdéseket kapott, amelyekre válaszolnia kellett. Ezekből a válaszokból készítettük ezt a rövid videókból álló, befogadható sorozatot… Sorozatunknak a Videológia Light főcímet adtuk, alcímnek pedig az Odamondott gondolatok nevet kapta (így is kijön a VLOG szó a kezdőbetűkből).

Ha a “nem light” videológia is érdekel, akkor kattints ide és iratkozz fel rá – de vigyázz: az már hard kategória!

Az első részben megkérdeztük Lacit: vajon mi a legnagyobb kihívás a videókészítésben?

Vajon a fények jó beállítása, vagy a megfelelő eszközök? Esetleg az, hogy a perifériák elbírják a szükséges renderelési erőforrásokat? NEM! Egyik sem! A válasz meglepőbb, mint hinnéd! Nézd meg – kevesebb, mint 1 perc!

 
Tetszett a cikk és nem akarsz lemaradni a modern vevőszerzés trendi módszereiről?
Iratkozz fel itt és cserébe adunk egy 10 részes email tanfolyamot a legfrissebb iparági hírek mellé!

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési irányelveinket ide kattintva olvashatod el (új ablakban nyílik)
Ellenőriznem kell, nem vagy-e robot!

Hozzászólások