Interjút készített Vajda Lászlóval az onBrands, amely során szóba került a videológia, a videózás jelene és számos érdekes kérdésre válaszolt. Az alábbiakban összeszedtük az interjú néhány izgalmas pillanatát.

Íme, a videózás jelene, ahogyan Vajda László látja

Vannak filozófiai, politikai, vagy vallási ideológiák, az enyém a videózás. Ez a hivatásom, erre szavazok, ebben hiszek. Persze téríteni nem szeretnék senkit, az már nem az én világom. Az a trend, hogy az emberek kezdenek elfelejteni olvasni. Baromi nagy látványos képeket tud befogadni az elméjük, amin kevés szó van, vagy pedig olyan tartalmat, amit elmondanak nekik. A legfrissebb adatok szerint egy 80 karakter hosszú szöveget már hosszúnak ítélnek meg a fiatalok, éppen ezért a videó több, mint fontossá, egyenesen alapvetővé vált az internetes marketing korában.

Azért érdemes a videózás cégnek, mert jó megmutatni magad és a személyes varázsoddal ébreszteni bizalmat. Az értékek nem változtak, de sokkal nehezebb őket jól átadni.  Ebben nagy segítség a videó. Értesd meg, hogy mire jó a cucc. Egy weboldalon, ha valami le van írva és ott van videó formában is az emberek legalább egyharmada megnézi a videót, ahelyett, hogy a karaktereket bújná.

X Karácsonyi Videó Képeslap X

Túl nagy lett a zaj. Sok a videó. Mindenki csinál élőt, megoszt valamit. Precízebb munkát, odafigyelést és virális gondolkodásmódot kíván meg ma a videózás. Ugyanakkor a videó népszerű és olcsó eszköz. Ha egy darab elérendő emberre kiszámolom, akkor kevesebb forintra jön ki, mint egy postai levél legyártatása és kiküldése.

A videózás gyors. Gyorsan és kreatívan adható át az üzenet. Trendi, látványos és ma már szinte bármi megvalósítható benne. Karácsony előtt izgalmas a helyzet, hiszen ilyenkor egyfelől az emberek érzelmileg nyitottabbak, ugyanakkor hihetetlen mennyiségű információt kapnak. Ilyenkor az is kampányol, aki egyébként nem szokott.  Egy olyan videó, amelyik pedig nem akar eladni, csak kellemes ünnepet, örömöt, egészséget kíván, az pedig aranybánya. Annak, aki nem csak a jelenbe, a gyors bevételbe, hanem a jövőjébe is fektet ez által. 

Csak a jó üzeneteket szabad videóval elmondani. De abból bármit.

A teljes interjú ide kattintva elérhető!

Videózás helyett egy gyors, de látványos és trendi animációs megoldással szolgálunk érdeklődőinknek Karácsonyra! Ez a Karácsonyi Videó Képeslap! Ismerd meg ide kattintva!

Minden évben elkészítünk egy vicces, jópofa, aranyos Karácsonyi történetet. Kattints a nagy piros X-re a képen (vagy ide) és ismerd meg az ideit!
Tetszett a cikk és nem akarsz lemaradni a modern vevőszerzés trendi módszereiről?
Iratkozz fel itt és cserébe adunk egy 10 részes email tanfolyamot a legfrissebb iparági hírek mellé!

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési irányelveinket ide kattintva olvashatod el (új ablakban nyílik)
Ellenőriznem kell, nem vagy-e robot!

Hozzászólások